Characters

Zonder characters is je game niet speelbaar. Wij zijn voor de fighting game aanpak gegaan met onze characters, zeer exotisch en uiteenlopend.

Bumox

Bumox

Bumox:

Bumox is snel, Bumox is onvermoeibaar. Altijd heeft hij in de schaduw gestaan van zijn beroemde broer. Nu pakt hij zijn kans en maakt al zijn lang verwachte dromen waar hier bij Crazy Bumper Cars.

 

 

 

Kilhan

Kilhan

Kilhan:

Snelheid heeft deze aap niet nodig. Rechtstreeks uit de Colombiaanse jungle slaat hij met al zijn kracht toe. 1 bump van deze aap en je ziet nog een week lang sterretjes.. Hij laat de FRAC verbleken en gaat genadeloos de strijd aan.

 

 

 

Masthos

Masthos

Masthos:

Uit de klei getrokken en kaar voor de strijd. Hij is zwaar, maar heeft al zijn kracht in de armen zitten. Deze kikker krijg je niet zo maar uit het veld geslagen. Hij is de schrik van de Crazy Bumper Cars vijver.

 

 

 

Thimox

Thimox

Thimox:

Deze dinosaurus heeft als enige de meteoriet inslag overleefd. Sterker en bloeddorstiger dan een T-rex. Hij heeft maar 1 doel, winnen!

 

 

 

 

Arenthes

Arenthes

Arenthes:

Hoe veel je ook voor staat, deze vogel gaat door tot het bittere eind. Van opgeven heeft deze vogel niet gehoord. Pas maar op, want de gemiddelde aasgier vliegt op als deze vogel langs komt.

 

 

 

Tybes

Tybes

Tybes:

Legendarisch in het alpha quadrant, nu hier om het Crazy Bumper Cars universum onveilig te maken. Een planeet vernietigen is hem niet vreemd, je kan je alleen maar voorstellen hoe meedogenloos hij is.

 

 

 

Clauos

Clauos

Clauos:

Zo sluw dat “De vos Reynaerde” een heilige lijkt. Verwacht van deze hondachtige vos de meest achterbakse streken die je ooit hebt gezien. Wees er op voorbereid want je knippert 1 keer met je ogen en je hebt al verloren.

 

 

 

Rubot

Rubot

Rubot:

Deze robot is gemener dan Megatron, bij creatie heeft hij zijn maker tot een broodrooster gereduceerd. Sneller dan het licht gaat deze Robot als een bezetene te keer.  Zonder gevoel voor niets en niemand gaat hij voor de winst.

Advertenties

Geplaatst op mei 29, 2011, in CBC - Characters. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: