Fair 10-juni-2011 – Eindpresentatie Crazy Bumper Cars

De dag begon vroeg, erg vroeg. Daarom was het nog rustig in de kantine, we konden een goede plaats vinden voor onze booth. Location, location, location! Als eerste hebben we onze booth ingericht, met de decoraties, zoals de ballonnen in de kleuren van het logo. hierna konden we alle apparatuur installeren. We hadden een scoreboard geprogrammeerd die we vanuit een beamer projecteerden op de muur. Hierin konden we invullen wie de meeste wins had behaalt, tegelijkertijd was er een promotiefilm voor Crazy Bumper Cars te zien.  Daarnaast hadden we natuurlijk een TV met daarop speelbaar: Crazy Bumper Cars. Na de finishing touch kon de fair beginnen. (kijk hiervoor ook in ons foto album)

De fair verliep goed, onze game werd graag gespeeld. Ondanks dat er vier spelers tegelijk konden spelen hebben we nooit een tekort. We hadden zelf ruim de kans om andere games te gaan spelen. Om de games van onze concurrenten te kunnen spelen in deze setting was erg leuk. Sommige games spongen er voor ons echt boven uit.

Iedereen op de fair had een sticker gekregen. Het spel die de speler het beste vond kreeg een sticker. Aan het eind van de fair, hadden we een flink aantal stickers van andere gamers verzameld. Wie de meeste stickers zou krijgen van gamers zou de publieksprijs winnen. Daarnaast kon je nog de juryprijs winnen. We hoorden de hele dag al veel positieve geluiden van spelers. Uiteindelijk waren wij het team met de meeste stickers en wonnen de publieksprijs. We vonden dit een groot compliment. Het publiek gaat uiteindelijk je game spelen, een review kan een game maken of breken, maar spelers ook. Een lovende review staat in schril contrast met spelers die een game met plezier spelen.

Wij hebben als team genoten van de fair. De publieksprijs was de klapper op de vuurpijl. Al het zwoegen van het afgelopen jaar werd beloond.

Wellicht hoor je snel weer van ons!

Team Eitje

Advertenties

Geplaatst op juni 12, 2011, in Crazy Bumper Cars en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: